dinsdag 6 februari 2018

Voor uw gemak zetten wij de kenmerken van Gipea op een rij:

 

  1. 1 Rol 50 meter lang en goed voor 10 vierkante meter.

  2. Eenvoudig te monteren 

  3. Optimaal realisme gecombineerd met privacy

  4. Onderhoudsvrij

  5. Verzorgde uitstraling ook voor bedrijfspresentaties.

  6. Duurzaam

  7. Weerbestendig

  8. UV-werend

  9. Bescherming tegen wind


De rollen zijn de ideale manier om uw poort of hek af te sluiten met de garantie op privacy. Een recycled kunststofproduct voor het dichtmaken van tuinafscheidingen uit gaas of staalmatten. Het is onderhoudsvrij, kleurvast, milieuvriendelijk en heel eenvoudig aan te brengen.                   


Onze zichtlamellen en kunsthagen van zorgen in een handomdraai voor privacy in de tuin. De lamellen beschermen tegen nieuwsgierige blikken, wind en geluid. Door hun ontwerp passen deze onvergankelijke sleutelprofielen in elke draad afrastering. Bovendien blijft een natuurlijke begroeiing op de afsluiting mogelijk. De strips kunnen met een ongekende creativiteit en diversiteit door de tuindraad gevlochten worden.


Het eindresultaat is een blindering systeem waarmee de tuinbezitter onbezorgd van zijn privacy kan genieten. Ekoband van Gipea is een product op basis van een duurzaam kunststof, dat gebruikt wordt in tuinafscheidingen. Het wordt gebruikt voor het tijdelijk of permanent dicht maken van gaas of hekwerken. Het bestaat uit flexibele band. Door het gebruik van een milieuvriendelijke kunststof is het product onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten