vrijdag 2 februari 2018

GIPEA PREMIUM HARDE PVC PRIVACY STRIPS VAN 0.9 MM EN 1.1 MM DIK, 2.55 LANG.

✓ Product MADE IN GERMANY, u koopt rechtstreeks van de fabrikant
✓ Hard PVC van de nieuwste generatie - ongelode en 100% maagd zonder weekmaker
✓ Weerbestendig, lange levensduur, lichtechtheid 7 - 8
✓ Slagvast, breuk vast en dimensionaal stabiel bij bevriezen en hitte.
✓ Gemakkelijke en snelle installatie zonder gereedschap met de hand inrijgen
✓ Achteraf aanbrengen eenvoudig en snel mogelijk
✓ Winddicht, ondoorzichtig en veilig om aan te raken
✓ Vuil is gemakkelijk af te vegen
✓ Aantrekkelijk ontwerp en geweldige algemene uitstraling

Ons IPS Premium hard PVC-vizier en windscherm is ideaal voor bescherming tegen het uiterlijk en de wind. Een visueel geweldige indruk die je ermee bereikt. Pre-assemblage maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk zonder gereedschap en accessoires. Onze premium hard PVC-schermen zijn gemaakt van hoogwaardig PVC van de nieuwste generatie en hebben daarom een uitstekende UV-stabiliteit en weer bestendigheid.
Wij leveren de beschermstrips in 2.550 mm lengtes met een hoogte van 94 mm en 190 mm. De strips passen perfect bij bijna alle gangbare hekken van staalschermen met een maashoogte van ongeveer 190 - 200 mm of 95 mm hoogte. Het plastic materiaal kan eenvoudig worden verwerkt en als het vuil is, kunt u de Premium Privacy Strip snel reinigen door deze met de tuinslang te besproeien of eenvoudigweg af te vegen. Onze premium privacy strips zijn in staat om te voldoen aan de hoge eisen van privacy buiten de deur en zijn veel beter dan dunne plastic films en hebben een hogere kwaliteit. De premium PVC-privacy strip is loodvrij, lichtecht 7 - 8, UV-stabiel, extreem robuust, vorm stabiel, onbreekbaar, scheurbestendig, Slagvast en weerbestendig - gemaakt voor langdurig en veeleisend gebruik buitenshuis en op elke temperatuur. Het oppervlak van de privacy strips heeft lichte groeven, die voor een goed aanvoelen en een aantrekkelijk uiterlijk zorgen.Gipea Groothandel in Zichtbescherming voor tuinhekken
 

Productaanvraag

Laat onze experts u adviseren over dit product of vraag een offerte aan. We ondersteunen u graag met de optimale oplossingsselectie. 06 54728214  info@gipea.nl    zie bijlage. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten