donderdag 22 november 2018

Zicht en Windbescherming van Gipea, dat is direct resultaat


GIPEA WIND EN ZICHTBESCHERMING


Gipea heeft het ontstaan te danken aan de behoefte voor privacy en het creëren van een eigen identiteit. Privacy en een eigen identiteit voor eigenaren van woningen met tuinen, welke van de openbare ruimte worden afgescheiden door middel van een hekwerk. Gipea startte 3 jaar geleden een consumenten gericht online bedrijf om hiertoe snel mogelijkheden te bieden.
Snel de gewenste privacy en eigen identiteit realiseren, met als groot voordelen het onderhoudsvrije behoud van de maximaal beschikbare ruimte van het tuinperceel met een milieu vriendelijk product.
GIPEA ZAKELIJKE MARKT Door de succesvolle ontwikkelingen van het Gipea online bedrijf, werd uitzicht gegeven op het doorgroeien van een verkooponderdeel voor de verkoop van haar producten aan de zakelijke markt. Hiertoe is recent in 2017, op het adres Bruggen 2A te Rosmalen, een kantoorpand ingericht met showroom en opslagmagazijn.
De zakelijke markt met bedrijven welke op een perceel zijn ingericht die van de openbare ruimte zijn afgescheiden middels hekwerken kennen, ten opzichte van particulieren, een tegengesteld- alsmede een gezamenlijk belang! Het gezamenlijke belang betreft namelijk het aan de buitenzijde van het perceel creëren van de eigen identiteit van deze ondernemingen. Gipea biedt hiertoe creatieve en interessante mogelijkheden. Geen opmerkingen:

Een reactie posten