zaterdag 7 april 2018

MET VLECHTBAND VAN GIPEA GAAT U VERDER WAAR ANDEREN STOPPEN.

Over ons

VOORKOM ONGEWENSTE BLIKKEN.

Met Tuin afsluiting en andere producten van Gipea sluit u uw schutting en tuin snel en effectief af voor pottenkijkers. Wij adviseren u graag over een oplossing op maat.Bekijk en 


Gipea is de leverancier van mogelijkheden om tuinen, onderhoudsvrij- decoratief en/of fantasierijk volledig privaat af te scheiden. De bedrijfsnaam Gipea werd hier van afgeleid. Gipea heeft zijn expanderende internet verkoopactiviteiten verder uitgebouwd middels de Gipea winkel in Rosmalen.
Gipea levert producten van gespecialiseerde leveranciers uit binnen- en buitenland. Deze producten bieden aan particulieren leuke mogelijkheden om zich aantrekkelijk en decoratief in hun omgeving te onderscheiden met hun tuin en eventueel aanliggende percelen.
De winkel annex showroom en magazijn, verleend aan afnemers de gewenste aanvullende service. Gipea wil door de groeiende internet belangstelling zijn afnemers nog beter van dienst kunnen zijn. In plaats van middels de site https://www.schuttingdichtmetvlechtband.com/ een internet opdracht in te toetsen, is nu een direct contact mogelijk geworden. Afnemers kunnen zich nu in de showroom voor hun bestelling persoonlijk laten adviseren.

Gipea, goed in privacy en afsluiting !


kom naar onze winkel !

Adres Winkel/ Magazijn/ Kantoor: Bruggen  2 A
Postcode: 5243- R B te Rosmalen  N/B
A 2 afrit 20  's-Hertogenbosch
Telefoon:  +31654728214
Mail adres: info@gipea.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten