donderdag 7 september 2017

Gipea rekent af met inkijk door tuinpoort of schutting op de Grote Wielen

ROSMALEN Gipea heeft het ontstaan te danken aan de behoefte aan privacy. Toen Remco de Groot op de Grote Wielen zijn nieuwe hoekwoning betrok, kwam hij tot de ontdekking dat het open gaashekwerk en de open poort in zijn tuin geen bescherming boden tegen nieuwsgierige blikken van omwonenden. Hij ging op zoek naar een oplossing.

Deze werd gerealiseerd door kunststof stroken door de mazen van het hek te weven. Overtuigd begon Remco 3 jaar geleden op internet zelf met de verkoop van het product in Nederland. Morgen, maandag 11 september, opent hij de deuren van Vlechtband magazijn Gipea in Rosmalen. Hier kunt u terecht voor verschillende producten - van vlechtband tot kunsthagen - waarmee u de gewenste privacy in uw tuin kunt creƫren. De Gipea Ekoband is een geweldig Nederlands product, aldus Remco. Het is gemaakt van een milieuvriendelijke kunststof, het is onderhoudsvrij is en heeft een lange levensduur. Het mooie is dat iedereen met onze producten snel en effectief de schutting en daarmee de tuin kan afsluiten. Wie meer wil, kan kiezen voor onze Design Band, waarmee u iedere gewenste look kunt realiseren; denk bijvoorbeeld aan hout-, steen- en natuurmotieven. Maar het is ook mogelijk om de band te bedrukken met een foto van uw keuze of uw bedrijfslogo. We denken graag actief mee met onze klanten. De band is makkelijk zelf te monteren, maar indien gewenst zorgen wij er uiteraard voor dat het vakkundig wordt gemonteerd. Tot nu toe krijgen we vooral enthousiaste reacties van mensen. We hebben zelfs al een eerste klant in Rusland. Wie graag eerst zelf de producten wil zien en voelen, kan terecht op ons showplein met 10 meter aan heggen en voorbeelden. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag advies.

Vlechtband magazijn Gipea is gevestigd aan Bruggen 2 A te Rosmalen, 06-54728214 Openingstijden magazijn en kantoor; maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. 


Kom vooral vandaag naar de Gipea presentatie tijdens het Komfestival op de hoek van de Brouwerijstraat/Raadhuisstraat in Rosmalen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten