woensdag 25 januari 2017


De snelste oplossing voor een tuin zonder ongewenste blikken

In nieuwbouw projecten staan steeds vaker schuttingen van open harmonicagaas of draad panelen. Hoveniersbedrijven vragen zich vaak af wat zij kunnen adviseren tegen inkijk! Als de bewoners graag snel privacy wensen, is beplanting of een nieuwe schutting niet altijd een optie. Voordat de beplanting op de goede hoogte is, of de schutting gebouwd, bent u immers al gauw een aantal weken verder. Daarom helpen wij u graag met de meest snelle, voordelige en elegante oplossing voor uw tuin afsluiting.

Even kennis maken wie zijn wij: 
Als importeur brengen wij innovatie en nieuwe producten naar u ten behoeve van uw klanten.
Er is vraag naar oplossingen voor het blinderen van tuinhekken maar veelal weet de consument nog niet van het bestaan van elegante oplossingen als linnen en katoen gecombineerd met pvc. 

Gipea Design band is een product wat aanvoelt als stof terwijl het water afstotend en UV-werend is.
De bedrukte stroken van 19cm breed is een bedrukte textiel gecombineerd met pvc met een matte niet glimmende uitstraling. ISO gecertificeerd. 
Eenvoudig te monteren in bestaand of nieuw hekwerk en geeft u een elegante oplossing waar u jarenlang plezier van heeft. 
Op deze manier heeft u in een hand omdraai optimale combinatie van Realisme en Sfeer zo als u dat wenst, meer dan 200 verschillende motieven. Hout / Steen / Natuur / Italiaans / Kunst . Complete Foto,s

Warmte en sfeer maar vooral privacy in uw tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten