dinsdag 21 juni 2016

Onze Gipea Editor Maak je eigen schutting motief is zeer eenvoudig.Let op: De mate van ontwerp ruimte meet 2.60m x 1.80m (B x H)! Een standaard hekelement echter 2,50 m breed. De extra 10 cm nodig blijkt om een ​​stabiele bevestiging. Daarom plaatst u geen essentiële elementen in het grensgebied.algemene werkingDoor te klikken op het vraagteken kunt u instructies herhaaldelijk bellen.Met het ZIP-symbool kunt u uw afrastering motief op te slaan. Dit veronderstelt een account. Daar vindt u uw zelf-gevormd onder "Mijn producten"Zo gemakkelijk om uw eigen persoonlijke afrastering motief te maken met je eigen fotoVoor een optimale afdrukkwaliteit, maak dan de hoogst mogelijke resolutie van uw camera.Uw eigen foto Resultaat:zal schaal Klik op de knop in de werkruimte, uw foto aangepast aan het hek grootte. resultaat:De kwaliteit index. resultaat:Opmerking. De kwaliteit index boven het tekengebied Hoe hoger de resolutie van de foto, hoe beter de afdrukkwaliteit van uw afrastering motief.resolutieHoudt u er rekening mee dat automatisch verlaagt met de toename van fotobestanden, de beeldresolutie in de definitieve indeling. (Bijvoorbeeld een hek druk motief in 1:10 schaal met een afbeelding van 300 dpi beeldresolutie is in druk finale formaat nog steeds 30 dpi) Dit moet in acht worden genomen in overeenstemming met het uploaden van uw foto's!Optimale druk gewenste resolutie voor uw individuele afrastering Imprint:Voor een kijkafstand 50-100 cm: 80 - 120 dpiVoor een kijkafstand 100-400 cm: 60 dpiOp Windows, je weet dat de resolutie van de afbeelding bestand door te klikken met de rechter muisknop op het bestand en selecteer het menu-item Eigenschappen.Op het tabblad Details kunt u de afmetingen en de resolutie van uw bestand te zien.Klik op de knop Ongedaan maken om terug te gaan een stap. resultaat:Door te klikken op de knop kar je eerste preview getoond in uw afrastering ontwerp op fouten, zoals Controleer randen. resultaat:

 
Zo gemakkelijk om uw eigen persoonlijke afrastering motief met Gipea Fotolia makenOpen de beeldbank Gipea Fotolia Resultaat:Selecteer uw eigen gewenste motief uit resultaat:zal schaal Klik op de knop in de werkruimte, het beeld aangepast aan het hek grootte. resultaat:Houdt u er rekening mee dat voor het gebruik van beelden van de Gipea  Fotolia beelddatabank extra kosten aan verbonden. Deze kunnen worden bekeken op de huidige prijs optie.Door te klikken op de knop kar je eerste preview getoond in uw afrastering ontwerp op fouten, zoals Controleer randen. resultaat:

 
Zo gemakkelijk om uw eigen persoonlijke afrastering motief met Pattern Design makenOpen de database van Pattern Design Resultaat:Als u met de muis over de motieven zweven, ze zijn vergroot.Selecteer door te dubbelklikken op uw favoriete motief. Het wordt automatisch gemaakt voor het gehele gebied hek.In vele ontwerpen heb je de mogelijkheid om de kleuren te veranderen. Selecteer gewoon op de Color Picker een nieuwe kleur.De grootte van de ontwerpen kunnen worden aangepast door middel van Zoom In of Zoom Out naar uw wens.Houdt u er rekening mee dat voor het gebruik van beelden van de Fotolia beelddatabank extra kosten aan verbonden. Deze kunnen worden bekeken op de huidige prijs optie.Door te klikken op de knop kan je eerste preview getoond, waar u uw afrastering motief kunt controleren. resultaat:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten